توزین مخزن گاز
با توجه به رشد روز افزون تکنولوژی در صنعت، استفاده از توزین مخازن گاز به یکی از ارکان کلیدی مدیریت کیفیت و بهرهوری تبدیل شده است.توزین مخزن گاز بهطور مؤثری جایگزین سیستمهای توزین مکانیکی و دیگر روشهای اندازهگیری حجمی و زمانی شدهاند و به کاهش تلفات و جلوگیری از هدر رفت مواد کمک میکنند. در صنایع مختلف از جمله کارخانجات تولیدی مواد شیمیایی و بهداشتی، بچینگ خوراک دام و طیور، بتون، آسفالت، کود و رنگ، توزین دقیق مخازن گاز نقش حیاتی دارد. این سیستمها با فرمولاسیون دقیق، اسپورت سرعت و بالا بردن کیفیت محصولات تولیدی، به بهینهسازی فرآیندهای تولید کمک شایانی میکنند. ⚙️💨
سیستم توزین هاپر:
این سیستم توزین در کلیه کارخانجات تولیدی مواد شیمیایی و خوراکی که محصولی با کیفیت بر اساس فرمول ترکیب دقیق تولید می کنند کاربردی می باشد. در این نوع سیستم توزین، هاپر)مخزن( مجهز به لودسل می شود، کنترلر وزن با توجه به کمیت مواد ترکیب شونده انتخاب شده و علاوه بر نمایش میزان وزن مواد موجود در هاپر با توجه به فرمولاسیون وارد شده اقدام به ترکیب اتوماتیک مواد بر اساس وزن دقیق می نماید. این سیستم توزین قابلیت اتصال به مابقی خط تولید را دارد و در این حال با توجه به نیاز کارفرما بر روی مانیتورهای لمسی بصورت گرافیکی با امکان نمایش وضعیت دریچه ها و انتقال دهنده ها، گزارشگیری و نمایش فرمولاسیون قابل پیاده سازی می باشد.
سیستم توزین مخازن:
این سیستم جهت توزین مخازن و تانک های مایعات استفاده می شود. مخازن با توجه به نوع و ظرفیت مجهز به لودسل می شود و میزان مواد داخل آن بصورت لحظه به لحظه نمایش داده می شود، همچنین در این سیستم نیز امکان گزارش گیری و ثبت میزان ورودی و خروجی وجود دارد. از این سیستم توزین در مخازن شیر، گاز مایع، سوخت و… استفاده می شود. سیستم های توزین در بسیاری از صنایع معدنی کشور از جمله سیمان، فولاد، مس، سرب و روی، کارخانجات مواد نسوز، سنگ آهن و … کاربرد مهم و حیاتی را در پروسه تولید ایفا می کنند به گونه ای تولید یک محصول مناسب با درصد اختلاط معین وابستگی بسیاری به دقت بالای سیستم های توزین نواری نصب شده در خط تولید دارد. عمده مشکلات سیستم های موجود تک لودسل و یا دو لودسل به نحوه طراحی فریم مکانیک باز می گردد.